Service

Allround Service

De kracht van De Zwaan Bouwnet B.V ligt in de professionele aanpak en realisatie van het totaalconcept voor een ieder met bouw- en/of verbouwplannen. Door de loop der jaren is ruime ervaring en vakkundige kennis opgedaan door de realisatie van diverse (ver)bouwprojecten in zowel Nederland.

Wij regelen nieuwbouw –en verbouwprojecten van A tot Z voor zowel particulieren als bedrijven. Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. De Zwaan Bouwnet B.V vindt het belangrijk dat de klant vooraf precies weet waar hij aan toe is.

Klantenservice

Elke opdrachtgever die Riviera benadert voor een offerte, krijgt een duidelijk overzicht van de te leveren materialen en uit te voeren werkzaamheden met een duidelijke planning en prijs. Daardoor worden onaangename verrassingen uitgesloten. Zelfs na de offerte wordt, indien gewenst, nog een gesprek geregeld om eventuele vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen.

Eerlijkheid, proffesionaliteit, vakmanschap en betrouwbare service zijn het handelsmerk van De Zwaan Bouwnet B.V, ook nadat een project afgerond is.

Wij weten als geen ander dat een tevreden klant de beste ambassadeur is voor het bedrijf, daarom bijven wij streven naar deze 100% klanttevredenheid. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klantenkring uit terugkerende klanten en doorverwijzingen en daar zijn wij trots op.